Workplace Inclusion Champion

Program de certificare regional, organizat de Cartele Diversității din Slovenia, România și Croația.

Module de Training WIC

Sustainability

Diversitatea, element cheie în sustenabilitate

Cursul oferă participanților o mai bună înțelegere a conexiunilor complexe dintre sustenabilitate și diversitate.

communication

Promovarea incluziunii prin comunicare

Acest curs subliniază importanța comunicării ca forță crucială în atingerea obiectivelor de diversitate și incluziune ale organizației.

mentoring

Mentorat pentru diversitate și incluziune

Modulul îi sprijină pe cei care doresc să-și asume rolul de mentori în cadrul unei organizații sau pe cei care doresc să învețe alți mentori să stimuleze diversitatea și incluziunea.

Egalitatea de gen

Cursul oferă participanților o mai bună înțelegere a conexiunilor complexe dintre succesul în afaceri și egalitatea de gen în organizații.

Incluziunea persoanelor cu diz-abilități

Modulul oferă participanților cunoștințele și înțelegerea elementelor cheie ale incluziunii persoanelor cu dizabilități.

LGBT

Incluziunea LGBTIQ+

Acest curs oferă îndrumare pentru companii în demersul acestora de a sprijini angajații LGBTQI+.

Diversitatea generațională

Cursul oferă participanților o mai bună înțelegere a conexiunilor dintre succesul în afaceri și diversitatea generațională.

Proiectul final de Certificare WIC

Participanții concep un proiect final pentru a obține certificarea WIC.

Format Blended Lerning

Despre programul Workplace Inclusion Champion

Gândit ca o platformă interactivă de formare, programul de certificare Workplace Inclusion Champion își propune să contribuie substanțial la asigurarea unui nivel mai bun de pregătire și înțelegere a organizațiilor în ceea ce privește principiul nediscriminării, respectarea drepturilor omului, egalitatea de șanse, managementul diversității, prin activități specifice de formare. Prin participarea la acest program de certificare, organizațiile  dobândesc cunoștințe aplicate pentru o mai bună gestionare a managementul diversității și conștientizează beneficiile concrete ale managementului diversității.

#1. Format Blended Learning

Folosim o combinație de micro-lecții video, exerciții, quizzes și resurse. De asemenea, folosim opiniile experților pentru a obține cea mai bună experiență de învățare, bazată pe practici concrete și povești de succes.

#2. Expertiză multi-disciplinară aplicată

Facilitatorii noștri sunt experți în sustenabilitate, HR, D&I, comunicare, cu experiență solidă în diverse industrii.

#3. Certificarea regională WIC

La finalul programului, participanții vor obține certificarea regională Workplace Inclusion Champion, dezvoltată de Cartele Diversității din Slovenia, România și Croația.


Scroll to Top
Scroll to Top